Condicions generals d'ús de la pàgina web

Aquesta Web ha estat creada per Top Perfil per donar a conèixer els diferents serveis que presta, havent considerar els continguts merament a títol informatiu. Top Perfil es reserva el dret a modificar unilateralment la configuració d’aquesta pàgina o els serveis en ella prestats, en qualsevol moment i sense necessitat de previ avís. Si l’usuari no estigués d’acord amb les presents condicions, haurà d’abstenir d’utilitzar aquest portal i operar a través del mateix. A través d’aquesta pàgina s’ofereix informació sobre Top Perfil, els serveis relacionats amb la nostra activitat com a empresa de treball temporal, ofertes de feina i la possibilitat que ens facilitin el seu currículum, sense que ells suposi relació professional, mercantil ni laboral amb l’ usuari.

Marca Registrada

Top Perfil és una marca registrada, i està prohibida la seva reproducció, imitació, utilització o inserció d’aquesta marca sense la nostra autorització prèvia. El contingut d’aquesta pàgina web està protegit per les lleis de la propietat intel·lectual. Top Perfil S.L. E.T.T. està degudament inscrita en el Registre Mercantil de Barcelona, ​​al tom 27639, foli 156, full B-122.798, amb CIF B60679818, i amb domicili a Barcelona, ​​Carrer Muntaner nº 262, 4º-2ª, 08021 Barcelona. Número d’autorització administrativa 08/0021/95.

Condicions generals d'Accés

Els continguts d’aquesta pàgina web hauran de ser usats d’acord amb la bona fe, de forma diligent, correcta i lícita. No podran utilitzar-se els continguts de forma contrària a la llei o les normes d’ordre públic. No es permet la introducció d’hiperenllaços en pàgines web alienes a Top Perfil, que permetin l’accés a la nostra pàgina Web, sense el previ consentiment de Top Perfil. En tot cas, l’existència d’aquests hiperenllaços no implica l’existència de relacions mercantils o comercials amb el titular de la pàgina Web on s’estableixi l’hiperenllaç, ni l’acceptació per part de Top Perfil dels seus continguts o serveis.