Trajectòria

Top Perfil va néixer l’any 1993 de la mà dels responsables de la selecció i formació del personal del Comitè Olímpic Barcelona 1992 (COOB’92) amb la intenció d’oferir a les empreses suport professional en l’àrea dels recursos humans.

Degut a la nostra experiència, l’equip humà de Top Perfil sap que l’essència de les organitzacions són les persones que les integren.

Des de 1993 compromesos amb les persones

Cultura Corporativa

La iniciativa, l’actitud positiva, la serietat, l’entusiasme i especialment, la professionalitat i la vocació per la feina ben feta són les qualitats que defineixen la nostra empresa.

La nostra missió és donar als nostres clients solucions en matèria de Recursos Humans, amb una atenció personalitzada, responsable i professional, activant i promovent la inserció laboral del personal cedit.

Per a Top Perfil cada procés de selecció és únic, cada empresa usuària una cultura, cada col·laborador un professional.

Servei 4C

Certificació de qualitat

Avalada per la certificació ISO 9001 en tots els nostres processos de selecció i reclutament.

Comunicació i proximitat

Amb el client. A Top Perfil considerem cada procés com a únic, analitzem el lloc a cobrir i el seu entorn, per definir conjuntament amb el nostre client el perfil més idoni del candidat a incorporar.

Compromís

Amb les empreses usuàries, sentint com a propis els valors corporatius de les Organitzacions; amb els col·laboradors, considerant a les persones d’una manera honesta, sincera i potenciant el seu desenvolupament personal i professional; amb la societat, activant i promovent la inserció laboral dels nostres col·laboradors, i amb un ferm compromís mediambiental gestionat mitjançant la norma ISO 14001.

Confiança

En la nostra metodologia de treball i en l’equip humà, que ens ha permès aportar solucions i donar cobertura a les necessitats dels nostres clients al llarg d’aquests anys.