POLITICA CORPORATIVA GESTIÓ DE QUALITAT I MEDI AMBIENT

TOP PERFIL, S.L. va néixer en 1993 amb l’objectiu d’oferir suport professional en l’àrea de recursos humans a tot tipus d’empreses, amb una atenció Personalitzada i Responsable. Comptem amb un equip professional unit per un sistema de gestió intern que garanteix un servei de qualitat cap als nostres clients, al mateix temps activem i promovem la inserció laboral dels nostres col·laboradors.

Per a consolidar la nostra organització i projectar-la cap a la millora contínua, i la satisfacció dels nostres clients, la Direcció ha definit la missió i els valors que lideren el nostre servei, i a realitzar les accions necessàries per a la consecució dels objectius i metes anuals.

Captura de Pantalla 2020-02-07 a les 9.08.14

El Nostre Compromis

  • Complir amb la normativa i la legislació aplicable a la nostra activitat.
  • Disposar dels mitjans humans i materials necessaris, i adequats al nostre servei.
  • Mantenir el compromís de millora contínua.
  • Ampliar la formació del personal, no sols per al procés de qualitat i medi ambient, sinó per a qualsevol aspecte relacionat amb el seu treball diari.
  • Mantenir una cultura de treball en equip i responsabilitat compartida considerant a l’empresa no com una entitat autònoma sinó com a part d’un equip de persones que treballen juntes per a crear valor per al client i aconseguir la seva plena satisfacció.
  • Aplicar mesures per a la millora i preservació del medi ambient, i la prevenció de la contaminació.
Captura de Pantalla 2020-02-07 a les 9.08.21

Els Nostres Valors

CERTIFICAT DE QUALITAT  avalada per la certificació dels nostres processos de selecció i reclutament.

COMPROMÍS amb les empreses clients, sentint com a propis els valors corporatius de les organitzacions; amb els col·laboradors, considerant a les persones d’una manera honesta, sincera i potenciant el seu desenvolupament personal i professional; amb la societat, activant i promovent la inserció laboral dels nostres col·laboradors.

COMUNICACIÓ Y PROXIMITAT amb el client, considerant cada procés com a únic, analitzant el lloc a cobrir i el seu entorn, per a definir amb el nostre client el perfil més idoni del candidat a incorporar.

CONFIANÇA en la nostra metodologia de treball i en l’equip humà, que ens permet aportar solucions i donar cobertura a les necessitats dels nostres clients al llarg d’aquests anys.